Erkenning en waardering

Volgens mij ben ik niet de enige die behoefte heeft aan erkenning en waardering maar ik kom er wel eerlijk voor uit. Tot  voor kort was dit bij mij onbewust maar door zelfonderzoek kwam dit aan het licht. Dit heeft mij de afgelopen twee jaar aan het werk gezet omdat ik iets tot stand wilde brengen waar ik trots op kan zijn. Dit is een nieuwe lezing ‘Innerlijke Kracht’ en een vervolg op mijn boek Aisha. 

Mogelijk zal dit mijn nieuwe boek worden

Vanmorgen werd ik door de uitgever gebeld, ze wilde graag hun beoordeling met mij doornemen. Het werd aan mij voorgelezen en ik voelde eindelijk ‘erkenning en waardering’. Ik vroeg: ‘Dus het manuscript gaat uitgegeven worden?’ Het antwoord was: ‘Dat zijn we zeker van plan, ik stuur u straks het contract toe en dan moet u het maar even goed doorlezen, na een getekend exemplaar gaan we met het team verder.’ Met veel plezier deel ik de beoordeling, daar veel lezers mijn blogberichten al een tijd volgen en weten dat ik met heel veel plezier schrijf en deel.

In dit vervolg op jouw vorige boek schrijf je verder vanuit Aisha, jouw innerlijke gids. Het is bewonderingswaardig hoe je op deze manier op jezelf reflecteert: door voor dit perspectief te kiezen, vind je een nieuwe balans tussen persoonlijk en betrokken, en een bepaalde afstand die jou als schrijfster stimuleert om haast objectief naar jezelf te kijken. Het gevolg is dat je boek haast leest als een roman, waarin zelfontwikkeling centraal staat. De lezer wordt meegenomen in Aisha’s overpeinzingen, wat een filosofische ondertoon meegeeft aan het geheel: er wordt uitgenodigd tot nadenken. Doordat Aisha haar kennis continu aan het vergaren en uitbreiden is doorheen het manuscript, is je boek ook leerzaam te noemen.  Al deze factoren hebben ervoor gezorgd dat je je het genre spiritualiteit geheel eigen maakt met een verfrissende insteek.

Met dit nieuws is er weer een mijlpaal bereikt, ik hoop dat ik het dit jaar nog kan realiseren maar ik houdt jullie op de hoogte.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.