Dankbaarheid

Mijn tuin laat een enorme plantengroei zien en volgens mij zijn ze reuze tevreden want ze geven mij de volgende symbolische boodschap:

Rozemarijn is een oud middel voor de versterking van het geheugen, en het is een symbool voor vriendschap en trouw. Rozemarijn hing samen met niet-vergeten , men gaf takjes aan geliefden die op reis gingen en men droeg kransen bij bruiloften. Bij de Grieken en Romeinen stond het symbool voor liefde, vriendschap en trouw.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is img_5100.jpg

Ik heb geleerd dat je moet kunnen communiceren, dat je moet kunnen onderhandelen. Compromissen sluiten om een juiste beslissing te kunnen nemen. Verder heb ik geleerd geduld te hebben, vertrouwen te houden en geloof te hebben dat er een oplossing komt.

Ik heb mijn gevoel in woord leren uiten en hiermee mijn talent schrijven ontwikkeld. Tot slot heb ik geleerd de dialoog aan te gaan om tot een constructieve verandering te kunnen komen. Ook heb ik mijn lotsbestemming gevonden dit is een levenskunstenaar te zijn. Dit alles onder begeleiding van mijn innerlijke gids Aisha.

“Ik beoefen het leven van de daad en verwezenlijk dat ene wat er toe doet.” (Johannes Tauler)

Eén antwoord op “Dankbaarheid”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.