Boeken en ebooks

Naast de vele inzichten die ik via mijn blog(s) deel heb ik los daarvan het boek ‘Aisha-een zoektocht naar haar ware zelf’ laten uitgeven via Boekscout. Daarnaast heb ik besloten om mijn verhalenbundel ‘Natuurlijk’ als e-book aan te bieden. En sinds kort heb ik in eigen beheer een klein handzaam boek uitgegeven. Dit is een uitwerking van hetgeen ik tijdens mijn lezing in beeld overbreng. Ook deze biedt ik als e-book aan.

Dit boek is het levensverhaal van Ingrid. Door verlies van belangrijke zaken in haar leven belandt ze in twee psychoses. Zij is een zoektocht gestart om zich zelf weer terug te vinden. Op eigen wijze vindt ze een weg naar zelfkennis wat een voorwaarde is om je leven weer opnieuw op te bouwen. Ze verbindt zich met haar Ware Zelf en hierna schrijft ze als Aisha verder. Het is een bijzonder verhaal met als doel persoonlijke en spirituele ontwikkeling. De gevonden inzichten gebruikt ze bij haar coaching en tevens is het boek een hulpmiddel bij zelfcoaching.

Dit is een tijd om naar voren te komen met je eigen bestaan en om de dingen te doen vanuit je eigen wezen, vanuit je eigen hart.’(Meester Morya)

Door bovenstaande tekst is het boek NATUURLIJK een verzameling korte verhalen ontstaan. Ik kon niet anders dan mijn hart volgen en dat was schrijven. Het zijn verhalen over de inzichten die ik tijdens meditatie heb ontvangen gedurende de zoektocht naar mijn ware zelf.

Deze inzichten wil ik nu graag delen met mensen die door mijn liefde geraakt willen worden. Mijn intentie is om ook anderen te motiveren een pelgrim te worden op hun eigen levensweg.

Prijs 5 euro te bestellen via ingrid.vanrhoon@kpnmail.nl

Ook dit is een boek met korte, diepzinnige verhalen die u helpen om tot inzicht en bewustwording te komen op een weg naar zelfbevrijding. Het is bestemd voor mensen die verlangen naar rust, evenwicht en wijsheid. Ik ben geïnspireerd tijdens mijn innerlijke pelgrimage. Hopelijk leest u niet alleen de boodschap maar kunt u hem ook werkelijk voelen.

Prijs 5 euro te bestellen via ingrid.vanrhoon@kpnmail.nl