Boeken en ebooks

Naast de vele inzichten die ik via mijn blog(s) deel heb ik los daarvan het boek ‘Aisha-een zoektocht naar haar ware zelf’ laten uitgeven via Boekscout. Daarnaast heb ik besloten om mijn verhalenbundel ‘Natuurlijk’ als e-book aan te bieden. En sinds kort heb ik in eigen beheer twee kleine handzame boekjes uitgegeven met handreikingen die kunnen helpen op een weg naar bewustwording.

Dit boek is het levensverhaal van Ingrid. Door verlies van belangrijke zaken in haar leven belandt ze in twee psychoses. Zij is een zoektocht gestart om zich zelf weer terug te vinden. Op eigen wijze vindt ze een weg naar zelfkennis wat een voorwaarde is om je leven weer opnieuw op te bouwen. Ze verbindt zich met haar Ware Zelf en hierna schrijft ze als Aisha verder. Het is een bijzonder verhaal met als doel persoonlijke en spirituele ontwikkeling. De gevonden inzichten gebruikt ze bij haar coaching en tevens is het boek een hulpmiddel bij zelfcoaching.

Dit is een tijd om naar voren te komen met je eigen bestaan en om de dingen te doen vanuit je eigen wezen, vanuit je eigen hart.’ (Meester Morya)

Door bovenstaande tekst is het boek NATUURLIJK een verzameling korte verhalen ontstaan. Ik kon niet anders dan mijn hart volgen en dat was schrijven. Het zijn verhalen over de inzichten die ik tijdens meditatie heb ontvangen gedurende de zoektocht naar mijn ware zelf.

Deze inzichten wil ik nu graag delen met mensen die door mijn liefde geraakt willen worden. Mijn intentie is om ook anderen te motiveren een pelgrim te worden op hun eigen levensweg.

Als ebook te bestellen voor € 5,00 mailto: Ingridvanrhoon@kpnmail.nl


Wanneer het lijkt alsof de grond onder je voeten verdwijnt dan wil dit zeggen dat het leven je mogelijk behoorlijk tegen zit. Een moment dat je hulp kunt gebruiken omdat je het zelf even niet meer weet. Wie kent dit gevoel niet? Dit boekje geeft je, door middel van korte verhalen, handreikingen om stap voor stap weer vooruit te komen. Het geeft je de kracht en inzicht om in je ware zelf te geloven.

Als ebook te bestellen voor € 5,00 mailto: Ingridvanrhoon@kpnmail.nl

Trots kan ik jullie dan laten weten dat Aisha – innerlijke rust door inzicht en bewustwording is verschenen. Ik weet dat er gewerkt wordt aan een documentaire ‘De andere kant van een psychose’ en hier kijk ik dan ook werkelijk naar uit. De reden dat ik vond dat mijn verhaal geschreven moest worden heeft hier alles mee te maken. 

Hoe kon ik in 2006 zomaar in een psychose terecht komen? Niemand begreep dit en er waren mensen in mijn directe omgeving die de gevolgen en consequenties van dit ziektebeeld ook absoluut niet begrepen. Daarom was het voor mij een eenzame en moeilijke weg om mezelf weer in mijn kracht te zetten. Om begrip te krijgen voor mijn situatie en te laten zien dat ik werkelijk iets waard ben ondanks mijn verschrikkelijk nare en bijzondere ervaringen. Ook ik kon niet alles begrijpen maar ik bleef net zolang zoeken totdat ik er een verklaring voor had. Er is echt meer tussen hemel en aarde.

Wanneer je dit verhaal leest dan zal het je meerdere malen verbazen hoe ik de signalen, aanwijzingen, situaties en ontmoetingen allemaal serieus neem. Hiermee bedoel ik het vinden van veertjes, dubbele cijfers, Tarot inzichtkaarten en ook de mensen die ik ontmoet niet te vergeten. Deze signalen verschaffen mij inzicht op momenten dat ik het soms zelf even niet meer weet. Voor dit alles ben ik ontzettend dankbaar. Hoewel ik veel in mijn eentje moest uitzoeken heb ik geleerd dat werkelijk alles zich op het juiste moment aandient.

Wanneer je besluit op weg te gaan, je spiritueel te ontwikkelen, dan moet je goed luisteren naar je intuïtie. We noemen het de innerlijke weg die gepaard gaat met kleine stapjes. Met volharding, geloof en vertrouwen kom je bij je innerlijke kracht mits je jezelf volledig vertrouwd. De korte verhalen in dit boekje zullen je tot steun zijn. Uiteindelijk vind je rust, balans en wijsheid.

Als ebook te bestellen voor € 5,00 mailto: Ingridvanrhoon@kpnmail.nl